Spam je blog! #3

392825

Hi ladies,

Het was eigenlijk de bedoeling vandaag om een ander artikel online te zetten, maar ik heb even problemen met mijn camera. Morgen ga ik foto’s maken en komen er weer nieuwe posts online! Dus vandaag mogen jullie spammen! Heb jij een leuke of een leuke webshop? Laat het weten in de comments! Ook mag je natuurlijk al je links van je Social Media kanalen achterlaten.

Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als jullie me volgen op mijn Social Media kanalen!

BloglovinTwitterFacebookInstagram

xxx

Doen jullie al mee aan mijn winactie?

31 thoughts on “Spam je blog! #3

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Lidewij van http://www.solidewij.nl, mijn beautyblog dat vandaag precies één jaar bestaat! Daarom staan vandaag niet alleen de foto’s van de afgelopen week online – zoals elke vrijdag – maar ook een toffe winactie van Printic waar je je leukste foto’s als polaroids kunt laten afdrukken. Na vandaag volgen er nog vijf winacties, dus neem zeker een kijkje!
  Liefs,
  lidewij

 2. Wat tof dat we mogen spammen, thanks 🙂 Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik voornamelijk over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle & fashion. Sinds kort heb ik een nieuwe lay-out die ik bij deze ook eventjes ‘promoot’ 😉 Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen!

 3. Erg leuk! Mijn blog gaat over beauty en lifestyle met een persoonlijk tintje. Het zou leuk zijn als jullie eens komen kijken! Ik ga ook even rondkijken op de blogs van anderen 🙂

 4. Fijn dat we mogen spammen! Ik ben Stephanie, eigenaresse van xstephaniee.blogspot.be waar ik blog over beauty maar ook over alledaagse dingen die mij bezig houden! Momenteel loopt er ook een winactie op mijn blog dus neem zeker eens een kijkje!

  Liefs, Stephanie

 5. Hallo allemaal,
  Leuk dat je hier een soort van reclame mag maken voor je blog… dat heb ik wel nodig.
  Ik ben nog niet zo heel lang geleden gestart met een blog; http://gewoongitha.blogspot.nl
  Op deze blog plaats ik om de dag een leuke blog, eigenlijk over van alles en nog wat. Dingen die mij interesseren en dingen die mij op dat moment bezig houden.

  Neem eens een kijkje, het is helemaal gratis :)!

 6. Hoii!! Leuk om eens te mogen spammen 🙂
  Ik heb een blog over Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle: MBFL!
  Ik heb nu een verloting van een goodiebag, dus vergeet niet je e-mailadres en de reden dat je wil winnen in te vullen in de volgende link: https://www.enquetesmaken.com/s/8e7680a
  De goodiebag wordt verloot bij 100 volgers, dus volgen is ook belangrijk!

  Kijk dus op http://www.mbfl.blogspot.com 🙂 Ik zou het heel leuk vinden en je zou de goodiebag kunnen winnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s