My first lipstick from MAC and certainly not my last!

MAC lipstick2

Hi beauties,

Daar issie dan! Mijn allereerste lipstick van MAC. Een lipstick van MAC stond al heel lang op mijn wishlist. Ik heb al vaak staan kijken in de Bijenkorf in Eindhoven welke ik toch als eerst zou moeten kiezen. Inderdaad, als eerst want dit is zeker niet mijn laatste lipstick van MAC. Benieuwd welke ik kocht? Kijk dan gauw verder!

MAC lipstick1

Ik had een giftcard van de Bijenkorf gehad van mijn moeder dus dat was de beste smoes om er eindelijk een aan te schaffen! Ik heb even staan kijken en ik dacht om eerst maar een lipstick te kopen die ik elke dag kan dragen. Ik zag hele mooie rode lipsticks, maar die laat ik nog even liggen. Na een aantal geprobeerd te hebben viel mijn keuze op Bombshell! De naam vind ik echt super. Dat zijn al extra puntjes.

MAC lipstick swatch

Hierbij de swatch. De lipstick geeft voor mij persoonlijk genoeg pigment af. Hij valt op mijn arm een beetje weg, omdat die nogal wit is. Een mooi roze, beetje glimmende lipstick. Hij brengt makkelijk aan alleen is de lipstick niet erg longlasting. Hij overleeft een drankje, maar na een hapje moet je deze wel bijwerken. Hij droogt mijn lippen niet uit, want ik vind zelf heel fijn vind. Ik hou er niet van als ik dan lipstick op heb en mijn lippen zo uitdroogt dat het er gewoon niet meer uit ziet.

MAC lipstick fullface

Hierbij nog een fullface foto met de lipstick. Zoals je ziet is hij niet te opvallend en deze lipstick kan zeker elke dag! Ik ben erg blij met mijn nieuwe lipstick en ik ga binnenkort toch maar is gauw nog een keer kijken bij MAC! Deze lipstick kost €18,50

Bezitten jullie veel lipsticks van MAC?

xxx

Follow me: BloglovinTwitterInstagramFacebook

28 thoughts on “My first lipstick from MAC and certainly not my last!

  1. Ik heb zelf nog geen Mac lipstick, met de nadruk op nog 😉
    De laatste tijd zie ik zoveel mooie lipsticks voorbij komen op blogs dat het wel gaat kriebelen om er een aan te schaffen. Jij heb ook een erg mooie kleur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s