China Glaze ‘Electropop’ Gothic Lolita!

china glaze paars1

Hi beauties,

Sorry dat er gisteren geen artikel online kwam, maar dat had een goede reden! Gisteren waren mijn zus en ik gaan kijken bij een appartement en nu is het officieel! Wij gaan vanaf 1 februari daar wonen! Super spannend, want voor mij is het de eerste keer dat ik huis ga verlaten. Daarom komt het artikel van gisteren vandaag online! Ik gaf laatst twee lakjes van China Glaze weg en toen bestelde ik er natuurlijk ook een voor mezelf. Duh, ofcourse. Dit is mijn eerste China Glaze lakje en ik ben daar erg tevreden over! Kijk je mee?

china glaze paars2

china glaze paars3

Ik kocht de kleur Gothic Lolita uit de collectie Electropop. Een mooi lichtpaars lakje. Die had ik nog niet. Nee, serieus niet haha. Het flesje bevat 14 ml en is dus lekker een groot flesje. Het kwastje is een dun kwastje wat heel fijn lakt. Normaal vind ik het fijner om wat bredere kwastjes te hebben, maar deze viel reuze mee. Hij lakt goed in een laagje. Ik breng altijd wel 2 laagjes aan, omdat mijn nagels nog beschadigd zijn van mijn acrylnagels. Als ik dan een laagje aanbreng zie je die scheurtjes er nog doorheen.

china glaze paars

Dus op deze foto heb ik 2 laagjes aangebracht en een topcoat. Het lakje blijft goed zitten, zeker voor mijn doen. Zeker 3 dagen zonder dat het gaat chippen. Ik ben dus tevreden en daarom zal dit ook niet mijn laatste lakje van China Glaze zijn! Je kunt de China Glaze lakjes kopen op http://www.themakeupspot.nl en daar betaal je dan €5,95 voor. Ik vind dat een mooi prijsje voor de hoeveelheid die je krijgt!

Bezitten jullie veel lakjes van China Glaze?

xxx

Follow me: BloglovinTwitterInstagramFacebook

9 thoughts on “China Glaze ‘Electropop’ Gothic Lolita!

  1. Wow, dat is pas een paarse kleur! Damn, I like it. Het is ook echt paarspaars, zo intens. 🙂 Love it! Sowieso ben ik gek op de China Glaze nagellakken, niet alleen omdat ze snel drogen + topkwaliteit leveren, maar ook omdat ze redelijk cheap zijn. ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s