Shoplog: Kruidvat, Essence & Catrice!

Hello beauties,

Mijn Bloglovin-feed werd overspoeld met de veranderingen in het Essence en Catrice assortiment. Welke producten gaan uit het assortiment en welke nieuwe producten komen er dit jaar. De producten die eruit gaan worden nu met 50 procent korting verkocht bij de Kruidvat. Al hoewel, ik was maandag in de Kruidvat en sommige producten zijn niet afgeprijsd. Ik had voor mijn moeder opgeschreven welke lakjes eruit gaan van Essence, want zij is gek op die lakjes. Dus ik ben met dat briefje naar de Kruidvat gegaan en sommige van die lakjes waren dus niet afgeprijsd. Benieuwd wat ik nog gekocht van Essence en Catrice? Kijk dan gauw verder!

essence stay matt

Ik kocht deze lipcreams van Essence. Ik heb nummer 04 Silky Red ookal en ben daar erg enthousiast over. Lees mijn review hier! Daarom kocht ik nog 2 andere kleuren. De linkse is 01 Velvet Rose en de rechtse is 02 Smooth Berry. Je betaalt hier nu €1,00 voor.

catrice lipstick

Van de lipsticks van Catrice gingen er ook een aantal uit, maar deze sprak mij het meeste aan. Ik kocht de kleur 110 Pink Me Up! Deze kost nu €2,00.

catrice lakjes

Ook kocht ik drie lakjes, aangezien ik ben begonnen aan een nieuwe verslaving. De Ultimate Nudes collectie gaat er helemaal uit en een nude nagellakje is nooit verkeerd! Ik kocht 05 Bonjour Chérie! Het linkse lakje is 35 Petrolpolitan en het middelste lakje 36 Mint Me Up. Deze lakjes zijn nu €1,50.

essence superheroes

Ook nam ik een lakje mee uit de Superheroes collectie. Ik had hier swatches van gezien en vond het een heel leuk effect! Laatst kocht ik ook een ander lakje uit deze collectie en vond deze ook heel leuk. Lees mijn review hier! Dit lakje kost €1,99.

Gaan jullie nog producten kopen van Essence en Catrice die uit het assortiment gaan?

xxx

Follow me: BloglovinTwitterInstagramFacebook

16 thoughts on “Shoplog: Kruidvat, Essence & Catrice!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s