H&M Wishlist!

Hello beauties,

Dinsdag viel het boekje van de H&M weer op de mat en met maar liefst 219 pagina’s. Dat kan nooit iets goeds beloven voor mij en mijn portemonnee! H&M was vroeger mijn winkel waar ik echt alles kocht. Als ik daar binnen kwam lopen ging ik nooit weg met lege handen. Helaas vind ik de laatste jaren de collecties van de H&M toch niet meer zo wauw. Ik scoor veel vaker mijn kleding in andere winkels. Het voordeel aan de H&M was (met nadruk op was) dat het niet zo prijzig is. Niet dat het nu duur is, maar de prijzen zijn helaas wel gestegen. Toch blader ik het boekje van de H&M altijd door. Ik pak altijd een pen erbij en kruis aan wat ik graag wil hebben. Dat heb ik deze keer ook gedaan en ik moet zeggen, ik heb me ingehouden! Benieuwd naar mijn wishlist? Kijk dan gauw verder!

hm wishlist kleding

Het valt nog mee toch?! Ik draag de laatste veel blousjes en vind dat altijd heel netjes en elegant staan, dus gimme more! Ook heb ik een nieuwe liefde ontdekt. Kokerrokken, maar dan elastisch haha! Alleen nu moet ik nog de perfecte korte laarsjes kopen die er onder kunnen. Ik weet al welke ik wil, maar ze zijn steeds uitverkocht online. Duimen dat ze snel weer komen!!

hm wishlist home

Mijn grootste foute verslaving? Dat is zebraprint. Ik weet niet wat dat is, maar ik vind het zo leuk! Ik bezit ook echt heel veel spullen met zebraprint. Dus toen ik deze collectie zag bij de H&M moest ik daar wel iets van scoren! En even de uitleg over het babyflesje. Nee ik begin nog lang niet aan kinderen, maar hoe leuk is dat als mijn kindje straks een zebra flesje heeft haha!

Hebben jullie al leuke dingen gezien in het H&M boekje?

xxx

Follow me: BloglovinTwitterInstagramFacebook

11 thoughts on “H&M Wishlist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s