Essence Longlasting Lipstick Cotton Candy!

cotton candy essence

Hello beauties,

Mijn liefde voor lipsticks begint steeds meer te groeien. Ik draag eigenlijk helemaal geen lipgloss meer, maar alleen lipstick. Ik hou wel van opvallende kleuren lipstick. Dan hou ik mijn ogen rustig met alleen mascara en dan lekker een felle lipstick! Daarom trok deze roze lipstick van Essence mij heel erg en ja, lekker budget is ook altijd mooi meegenomen! Benieuwd naar mijn mening over deze lipstick? Lees dan gauw verder!

Wat zegt Essence?

“longlasting love… you simply have to fall in love with the longlasting lipsticks by essence. the lipsticks provide your lips with intensive color for several hours without drying them out. you’re sure to find whatever you’re looking for – from bright pink to intensive red and chilled-out berry to subtle nude shades. the essence logo on the texture and the matt, black packaging with a ring of color to match the actual color of the lipstick are true eye-catchers!”

cotton candy swatch

Wat vind ik ervan?

Ah wat heerlijk veel pigment! Daar houden we van. Ik vind het echt een leuk kleurtje. Lekker opvallend! Het is nummer 10 genaamd Cotton Candy. De lipstick is makkelijk aan te brengen en is totaal niet stroef. Hij droogt mijn lippen niet uit dus dat maakt Essence waar. Na een maaltijd heb ik de lipstick toch wel bijgewerkt, want dat vind ik persoonlijk toch mooier. Hij vervaagt wel een beetje tijdens de maaltijd, maar hé wat wil je voor die prijs? En wat ik van de verpakking vind? Lekker simpel, maar met mooie details. Het rondje in het midden in de kleur van je lipstick en het mooie detail met de E in de lipstick. Dat heeft Essence heel leuk gedaan. Ik hou daar wel van dat het simpel is maar toch nog even een opvallend detail erbij.

cotton candy fullface

Full face look met de lipstick. Ah, ik vind de kleur zo leuk!!

De Essence Longlasting lipsticks zijn te koop bij de Kruidvat voor 2,40 per stuk.

Wat vinden jullie van de kleur?

xxx

Follow me: BloglovinTwitterInstagramFacebook

32 thoughts on “Essence Longlasting Lipstick Cotton Candy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s