Tag: Crazy Catlady!

Hello beauties,

It’s tagtime! Ik zag deze tag al op een paar blogs voorbij komen en ah ik vind deze tag zo leuk! Zo leuk om te lezen bij andere bloggers. Lieve foto’s en grappige verhalen van katten! Daar kun je toch alleen maar blij van worden? Ik wel! Mijn tag zal misschien wat langer zijn, want wij hebben thuis 3 katten op het moment. Benieuwd naar onze kleine schatten? Kijk dan gauw verder!

Op het moment hebben wij 3 katten in huis. Een Europese korthaar genaamd Siepke, een munchkin genaamd Kai en een Abbessijn genaamd Indy. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en mijn moeder kocht een paar jaar geleden Siepke en zo begon onze liefde voor katten. Siepke kreeg ook nog 4 kleintjes en hoe schattig was dat om te zien! Er zat een oranje bij en die kon ik echt niet laten gaan. De rest is gelukkig allemaal bij familie terecht gekomen dus kun je ze af en toe nog is zien! De oranje kat hielden we en werd mijn kat die ik Boeboe noemde. Alleen mijn allerliefste is nu al meer dan een half jaar vermist. Toch moest ik Boeboe wel bij deze tag vermelden, want wij missen die schat nog elke dag! Mijn zus kocht toen ze op zichzelf woonde Kai en Indy. Mijn zus woont nu weer tijdelijk thuis dus er waren toen ook weer 2 extra huisgenoten bij! Dus het is nu lekker een chaos thuis. Laten we beginnen!

Schattigste foto van je katten:

Dat zijn er natuurlijk heel veel, maar ik heb een keuze kunnen maken!

Digital Camera

Op de linkse foto zie je Siepke. Siepke ligt als het zomer is altijd in de planten lekker te zonnen! En rechts is Boeboe. Deze foto doet me zo denken aan The Lion King!

kai en indy

Dit zijn Kai en Indy. Links is Kai en recht is Indy. Als je denkt dat je iets raars ziet op de foto van Kai, dan klopt dat! Kai is een Munchkin en die hebben hele korte pootjes!

Bijzondere eigenschappen:

Siepke: Siep is heel sluw, maar toch ontzettend lief. Ze is veel buiten, maar als ze de kans krijgt komt ze toch nog wel even kroelen

Boeboe: Boeboe was graag binnen en wou altijd kroelen en was ontzettend lief.

Indy: Indy en Kai zijn nog jong, dus Indy is ontzettend speels. Indy is echt super snel en glipt overal doorheen. Ik kan haar echt niet bijhouden.

Kai: Kai is de liefste kat die ik ooit gezien heb. Zodra je beneden komt moet Kai altijd gelijk knuffelen en als je dat niet doet, dan laat hij zichzelf zeker horen! En, hij is gek op slagroom!

Omschrijf het geluid dat je kat maakt:

Ik kan niet echt zeggen dat de katten speciale geluiden maken. Alleen Kai. Die kan soms echt de hele dag lopen miauwen en dan echt zeurend.

Digital Camera

Koosnaam: Echt koosnaampjes hebben we niet, maar we veranderen de naam steeds een beetje. Siepke wordt Siep, Boeboe wordt Boeb en Kai wordt Kaitje. Dus niet echt speciaal haha. Natuurlijk komen er altijd wel schattige woordjes als toetie of does voorbij.

Bekentenis: Indy en Kai stoeien heel vaak. Eerst vechten ze en daarna kroelen ze met elkaar. Elkaar kusjes geven, net een stelletje!

Goede tip voor andere crazy cat ladies: Uit mijn eigen ervaring zou ik er voor kiezen om je katten zoveel mogelijk binnen te houden. Ik ben er zelf wel achter gekomen dat er ontzettend veel katten-haters rondlopen. Ze hebben zelfs een keer met een BB-Gun op Siep geschoten. Dus hou je schatten goed in de gaten!

kai

Wat voor kat zou jij zijn? Ik denk een enorme luie kat. Lekker hele dag kroelen bij mijn baasje. Lekker verwend worden en niks nuttigs uitvoeren.

Leukste kattenwebsite: http://www.catgifpage.com. Daar staan ontzettend veel leuke gifs op!

Beste kattengif: 

207.gif.pagespeed.ce.B7hMnS2Fzr

Haha, die katten sporen echt niet hoor.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! En alle crazy cat ladies, neem de tag over! Ben benieuwd naar jullie katten! 

xxx

Follow me: Twitter InstagramFacebookBloglovin

Advertenties

24 thoughts on “Tag: Crazy Catlady!

  1. Leuke Tag! Deze ga ik misschien ook eens doen . En wat lijkt het me vreselijk om je kat zo kwijt te raken en eigenlijk niet zeker te weten wat er gebeurt is. Ook al is het meer als een jaar geleden ik kan me voorstellen dat je hem nog steeds mist.

  2. Jeetje, wat erg van Boeboe! Dat lijkt me echt vreselijk..mijn kat Lummel komt wel veel buiten, hij is een echte buitenkat (behalve ’s avonds, dan ligt hij op schoot), maar als hij niet op tijd thuiskomt ben ik al ongerust. Je hebt superleuke foto’s trouwens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s