My Christmas Wishlist!

Hello beauties,

Nu ik toch al 2 dagen blog ik in de kerstsfeer komt vandaag mijn Christmas wishlist online! Zo blijven we lekker in het Kerst sfeertje. Ik heb een lijstje gemaakt vooral van beauty producten waar ik gewoon al een tijdje naar kijk en gewoon graag zou willen hebben.  Een paar dingen daarvan zet ik ook wel echt op mijn lijstje, maar dit jaar moet ik ook spullen vragen omdat ik samen met mijn zus op zoek ben naar een appartement. Dat kost gewoon erg veel geld dus hebben we besloten om een deel ook aan de Kerstman te vragen! Ik vind dat alleen niet zo boeiende dingen haha dus daarom mijn ‘leuke’ wishlist! Kijk je mee?

christmas wishlist

1. Clarisonic Mia 2. Deze staat al heel lang op mijn lijstje. Ik zal deze niet krijgen denk ik omdat het natuurlijk wel een beetje boven het budget is, maar zodra ik wat geld beschikbaar heb is deze toch echt van mij!

2. Kardashian Beauty Touch Tones Oogschaduw Echo. Ik bezit nu al een aantal producten van Kardashian Beauty en die bevallen me erg goed. Ik vind de kleuren van dit palette echt prachtig!

3. Sleek iDivine Vintage Romance Palette. Het merk Sleek ken ik nog niet zo lang, maar zie ik erg vaak voorbij komen op andere blogs. Een tijdje terug zag ik de Vintage Romance Palette en was op slag verliefd!

4. MAC Face and Body Foundation. Ik bezit nog helemaal geen producten van MAC (shame on me). Ik wil het erg graag, maar op het moment heb ik het niet zo breed. Dus als ik deze cadeau zou krijgen zou ik echt hééél blij zijn!

5. RiRi MAC Holiday Lipstick. Ik vind dit echt prachtige lipsticks, alle drie.

6. Real Techniques – Sam’s Picks. Over de kwasten van Real Techniques hoor ik erg veel goede dingen. De prijs van de kwasten vind ik ook erg meevallen. Dus dit setje staat ook zeker op mijn lijstje!

Wat staat er dit jaar op jullie wishlist?

xxx

Follow me: TwitterInstagramFacebookBloglovin 

15 thoughts on “My Christmas Wishlist!

  1. Leuke wishlist! De clarisonic zou ik ook nog graag willen hebben, maar even wachten tot een goed moment ;). Zelf wil ik deze kerst wel een aantal kwasten van RT, ik ben zo benieuwd of ik ze ook fijn vind.

  2. Leuke wish list! Ik wilde zelf ook heel graag Sam’s Picks, ik had ze op iHerb in mijn mandje gegooid maar toen ik ze een dag later wou betalen waren ze helaas uitverkocht. Ik koos dan wat andere kwasten van RT uit maar helaas moet ik er nu ook nog eens invoerrechten op betalen. Ach ja, hopelijk zijn de kwasten het waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s