Wishlist #1: The Musthaves

musthaves

Hello beauties,

Een tijdje geleden kwam ik een leuke webshop tegen op Instagram. Het gaat om de webshop http://www.themusthaves.nl. Bij The Musthaves verkopen ze allerlei leuke kleding, schoenen en accessoires. Toen kwam ik op het idee om maar een wishlist te maken van deze site en die wil ik graag met jullie delen! Kijken jullie mee?

Als eerste wil ik beginnen met party jurkjes. Perfect voor de feestdagen die er aan zitten te komen. Zelf heb ik een bruiloft met Oud & Nieuw dus dat is dubbel feest. Daarom moest ik wel op zoek naar het perfecte feestjurkje.

jurkjes

Ik vind de roze met de details op de schouder erg leuk, alleen ik moet vanwege de kou toch een jasje aan en dan valt net het leuke weg. De andere jurkjes met glitters en leer vind ik echt prachtig. Ik hou daarvan!

Ook zocht ik een paar prachtige vesten uit. Ik heb een hekel aan die ellendige kou die er aan zit te komen. Het liefst blijf ik gewoon echt de hele dag binnen. Daarom vind ik een beetje grotere vesten erg fijn waar ik lekker in kan kruipen.

vesten

Dat zebra vest, o mijn god. Ik heb echt een obsessie met zebra print. Misschien erg fout, maar ik vind het heerlijk!

blousjes

Ik bezit best veel blouses. Ik vind zelf als je een mooi blousje hebt en wat perfect valt dat het je ook erg kan afslanken. Een peplum top bezit ik nog niet, maar ik vind ze zo leuk! Ik vind deze peplum top erg schattig.

The Musthaves verkopen ook accessoires. Prachtige statement sieraden wat nu erg in is. Ik draag best vaak wat simpele kleding en een statement sieraad kan je outfit echt afmaken!

accesoires

Wauw, vooral die statement ketting!

Ook verkopen ze schoenen en daar wil ik graag jullie mening over weten. Ik ben al een tijdje op zoek naar korte laarsjes. Meestal zie je van die hele stoere en dat vind ik niks voor mij. Nu kwam ik op The Musthaves prachtige laarsjes tegen, alleen nu heb ik een dilemma. Welke kleur?!?

shoes

Welke kleur zouden jullie kiezen? En wat vinden jullie van deze items?

xxx

(Bron: http://www.themusthaves.nl)

Follow me: Twitter – Instagram – Facebook – Bloglovin

17 thoughts on “Wishlist #1: The Musthaves

  1. Leuk! Ik werd vanochtend wakker en zag dat ze me volgde op twitter dus ik gelijk online kijken. Ze hebben inderdaad echt super leuke dingen! Ik denk dat ik die zwarte peplum voor kerst ga bestellen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s