NOTD: Essence glitter nail art!

essence colour en go glitters

Hello beauties,

Alweer een tijdje geleden, maar vandaag weer een Nail of the Day! Ik kwam de laatste erg veel glitterlakjes tegen op andere blogs, dus nam ik een kijkje in mijn eigen stash. Toen kwam ik er achter dat ik eigenlijk helemaal niet veel glitterlakjes heb. Nog een extra reden om glitterlakjes te gaan in kopen! Maar goed, vandaag laat ik jullie het resultaat zien van het glitterlakje die ik wel bezit! Kijken jullie mee?

Ik gebruikte twee lakjes van Essence.

Essence Colour & Go nr. 129 The boy next door.

Essence Nail art Special Effect topper nr. 13 Mrs and mr glitter.

ringvinger glitter

Ik begon rustig met alleen de glitters op mijn ringvinger aan te brengen. Ik gebruikte twee lagen van de blauwe kleur en een laagje van de glitters. Ik vond het alleen niet fijn om met het kwastje die glitters aan te brengen, want er kwamen gewoon niet veel glitters af. Dus als je dan meer glitters wou aan brengen kwam er weer extra nagellak bij en krijg je gewoon een te dikke laag. Ik had dus een tandenstokertje of iets moeten gebruiken om de glitters wat meer te verdelen.

essence glitters

Hier bracht ik op al mijn nagels de glitters aan. Ik vind dit persoonlijker toch leuker, maar dan misschien meer voor een feestje ofzo in plaats van elke dag. Alleen was bij mij de nagellak er snel weer van, maar dat was meer mijn eigen schuld. Ik had er teveel opgedaan vanwege de glitters en geen geduld gehad om mijn nagels te laten drogen.

Wat is jullie favoriet van deze twee?

xxx

Follow me: Twitter – Instagram –  Facebook – Bloglovin

15 thoughts on “NOTD: Essence glitter nail art!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s