L’Oréal Chrome Intensity Eyeshadow!

loreal chrome intensity

Hello beauties,

Afgelopen vrijdag schreef ik een artikel over Catrice Liquid Metal Eyeshadows en ik was een beetje aan het rondkijken in mijn stash en vond deze kleuren van L’Oréal die ik nog nooit gebruikt had. Ik vind deze kleuren op de kleuren van Catrice lijken en was erg benieuwd welke nou beter van kwaliteit is. Lezen jullie mee?

Ik heb met de oogschaduws nog geen look kunnen maken, maar dat ben ik wel van plan zodat ik het nog beter kan vergelijken. Deze collectie van L’Oréal is al wat een stukje ouder, want ik kocht deze bij de Big Bazar voor een spotprijsje.

Ik kocht de kleuren: 186, Timeless Green, 182 Blue Jean, 170 Stellar Blue.

loreal chrome swatches

Ik vind dit zelf echt prachtige kleuren, vooral de middelste (182 Blue Jean).

Mijn conclusie tot nu toe:

Wat een prachtige pigmentatie, wat bij Catrice ook zo is. De verpakking van Catrice vind ik persoonlijk toch mooier. De verpakking van L’Oréal houdt je een beetje voor de gek vind ik zelf. Op de foto zie je het niet zo goed, maar door het doosje lijkt het een groot oppervlak oogschaduw. Dat is alleen niet zo. Het is een stuk kleiner. De oogschaduw voelt erg zacht aan. Ik had bij Catrice verteld dat toen ik met een keukenpapiertje erover heen ging het er gelijk af was. Dat is bij L’Oréal niet het geval. Ik heb het met water en beetje zeep er af kunnen halen. Zelf vind ik dat een voordeel, voor als je een avondje uit gaat bijvoorbeeld dat het wel goed blijft zitten. Persoonlijk vind ik de kleuren van Catrice toch mooier en trekken mij meer aan.

Wat vinden jullie van deze kleuren?

xxx

Follow me: Twitter – Instagram – Facebook – Bloglovin

11 thoughts on “L’Oréal Chrome Intensity Eyeshadow!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s