Favorites #3: Youtubers

youtube-logo

Hello beauties,

Dit weekend zijn er even geen artikelen online gekomen, omdat ik het erg druk heb gehad. But I’m back! Vandaag doe ik weer een nieuwe favorites en dit keer mijn favoriete youtubers. Benieuwd naar wie ik het liefst kijk? Kijk dan gauw verder! 

Om te beginnen met Camila Coelho,

Camila is een Braziliaanse Fashion & Beauty blogger die woont in Amerika. Ik vind haar persoonlijk erg mooi en ze maakt prachtige looks. Ze heeft 2 accounts op Youtube. Eentje waar ze in het Portugees praat en eentje waar ze Engels praat. Haar Engelse account is MakeUpByCamilla2.

 

Jullie kennen haar vast wel. Carli Bybel. Carli kwam eigenlijk als eerste tegen toen ik begon met filmpjes kijken op Youtube dus ik volg haar al een tijdje. Ook Carli heeft 2 accounts. Haar eerste account maakt ze haar looks. CarliBel55. Op haar tweede account laat ze meer dingen van haar zelf zien en wat ze in haar leven meemaakt. Innerbeautybybel.

 

Dan kijk ik ook nog naar de Zweedse Linda Hallberg. Ze heeft sinds kort een Engels account. Ik vind het ontzettend irritant eigenlijk dat ze daar geen Engels praat, maar alleen een ondertiteling heeft. Dus eigenlijk zet ik altijd het geluid uit. Ik heb Linda ontdekt op Pinterest. Er staan heel vaak foto’s online van haar looks. Ik vind ze prachtig. Haar Engelse account is BangerBeauty.

 

En als laatste kijk ik vaak naar Dulce Candy. Ze maakt erg mooie looks. Ze heeft laatst plastische chirurgie gehad en daar heeft ze een filmpje over gemaakt waar ze verteld wat ze gedaan heeft en waarom. Niet dat ik het nodig vond die plastische chirurgie, maar ik vind het knap dat ze daar gewoon open over verteld. Haar account is DulceCandy87.

Hebben jullie nog Youtubers die ik absoluut zou moeten zien?

xxx

2 thoughts on “Favorites #3: Youtubers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s