Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss!

lipstick voorbeeld2

Hello beauties,

Ik laat jullie vandaag een swatch zien van de Kate Moss Collection van Rimmel. Deze collectie is er al een tijdje, maar toch scoorde ik deze lipstick nog bij Big Bazar voor een lekkere budget prijs. Wat natuurlijk altijd leuk is.ย Kijken jullie mee?

lipstick voorbeeld

Het is nummer 13 van de Lasting Finish Lipstick collectie. (Sorry dat de lipstick een beetje afgebroken is) Het is een rode lipstick die ontzettend neigt naar oranje. Ik vind het een hele mooie aparte kleur. De lipstick geeft ontzettend veel pigment af en daar hou ik van!

swatch

Hij blijft ook lekker lang zitten en overleeft een maaltijd zeker. Ik vind het zelf niet echt een lipstick die ik elke dag zou dragen, maar een keer voor een avondje uit is dit lekker opvallend! En dat voor een prijsje van rond de 4 euro. Bij de drogisterij is deze collectie ook nog te koop en de tweede collectie van Kate Moss.

nummer 13

Dit is mijn full look met de lipstick. De andere producten die ik hier gebruikt heb zijn:

BB Cream van Garnier, MaxFactor False Lash Effect, NYC Color Wheel Mosaic Face Powder 723A Pink Cheek Glow, Khroma Beauty Intimate Spotlight 107, Rimmel Sun Bronze 022, Essence All about matt.

Wat vinden jullie van deze lipstick? En bevatten jullie lipstick van deze collectie?

xxx

Advertenties

16 thoughts on “Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss!

  1. Ah heel mooi, de kleur staat je ontzettend goed. Ik heb 07 en die vind ik heel erg fijn en is ook al zo een apart kleurtje. Leuk prijsje heb je ervoor betaald!

  2. Wat een super mooi kleurtje zeg!! ๐Ÿ™‚ Ik heb zelf een paar weekjes geleden ook m’n eerste Kate Moss lipstick gekocht, haha! Nummer 107 heb ik, een heel donkerrood kleurtje, ik heb er ook over geschreven op m’n blog!! ๐Ÿ™‚ X

  3. Wat een mooie kleur zeg het staat je ook heel mooi! Het lijkt meer rozeachtig op je lippen. Mijn zusje heeft laatst dezelfde gekocht voor mij, alleen dan in een naturel kleur. Echt een goed product!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s