Review: Garnier Pure Active Poriënsluitende zuiverende lotion!

garnier pure active

Hello beauties,

It’s reviewtime! Het merk Garnier kennen jullie vast allemaal wel. Ik bezit best veel producten van Garnier als ik er nu zo naar kijk. Ik vind het een goed merk. Laatst was ik in de Etos en was ik even aan het kijken bij de gezichtsverzorging en kwam ik de Garnier Pure Active Poriënsluitende zuiverende lotion tegen! Vandaag deel ik mijn mening over dit product. Lezen jullie mee?

De lotion is voor een vette huid met onzuiverheden. Nou heb ik niet echt een vette huid, maar op bepaalde plekken zoals mijn neus, kin en voorhoofd wil het nog wel eens vet zijn. Zeker bij mijn neus en daar erger ik me altijd heel erg aan als de rest van mijn gezicht wel lekker zacht en glad is wil mijn neus gewoon niet meewerken.

Nou staat er bij de producten van Garnier altijd een uitleg bij of dit product voor jou geschikt is of niet. Wat ik zelf erg handig vind.

achterkant

In het kort zegt Garnier dat het geschikt is voor een gemengde tot vette huid en als je huid last heeft van grove poriën en onzuiverheden. Ze zeggen dat het imperfecties uitdroogt en het matteert je huid voor een anti-vette huid effect dat tot 4 uur zichtbaar is. Je brengt de lotion aan op een wattenschijfje en zo poets je je gezicht.

Ik heb het vooral aangeschaft, omdat ik graag van die vette plekken af wil. Ik heb het nu een aantal keren gebruikt en ik ben erg tevreden. Ik gebruik het ook alleen op mijn kin, voorhoofd en vooral mijn neus. Het droogt niet echt mijn imperfecties uit, maar mijn vette huid is gewoon weg! Oh, wat vind ik het heerlijk dat mijn neus elke dag glad en zacht is! De geur vind ik alleen wat minder. Bij de ingrediënten staat eucalyptus tussen, maar ik vind het een ongelofelijke sterke geur en daar ben ik niet zo fan van. Dat is bij iedereen anders, dus ik zou het echt uitproberen als je hetzelfde probleem als mij hebt!

Ik kocht deze bij de Etos voor 8,90.

Zijn jullie bekend met dit product? Of bezitten jullie andere producten van Garnier?

xxx

9 thoughts on “Review: Garnier Pure Active Poriënsluitende zuiverende lotion!

  1. Bekend verschijnsel, die eeuwige vette neus met mee-eters terwijl de rest prima onder controle is. Ik ga dit eens onthouden als ik nieuwe nodig heb wie weet werkt het bij mij ook wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s