Mijn Dip Dye look!

Afbeelding

Hello beauties,

De dip dye trend, veel mensen zeggen dat het niet meer kan en dat de tijd voor deze trend wel weer voorbij is. Nou voor mij niet! Ik ben er fan van! Dit is de tweede keer dat ik mijn haren verf in de dip dye trend. Het werkt ook erg simpel. Kijken jullie mee?

Hoe werkt het?

Ik heb het pakketje van L’Oréal gekocht. Er zit een handleiding bij hoe je het aan moet brengen. Eerst begin je met het witte flesje en gooi je de poeder die in het grijze zakje zit erbij. Daarna de crème waardoor je haar gaat bleken. Daarna even schudden en je hebt je haarverf! Er zit een handige kam bij waar je de verf op aan brengt en zo door je haar heen kan kammen. Ik heb overigens niet zelf gedaan, maar mijn zus.

AfbeeldingHier is mijn haar nog niet geverfd. Je ziet wel nog steeds een beetje van de vorige keer dat ik het geverfd had. Dat was zeker al wel een halfjaar geleden. Dus het blijft lekker lang zitten!

Afbeelding

Dit is het resultaat! De foto is wat donkerder, omdat het zo snel donker wordt helaas.

Zoals je ziet heb ik veel en dik haar dus is voor mij het potje verf echt maar net genoeg! Het pakketje kocht ik in de aanbieding voor 10 euro. Normaal kost het rond de 15 euro.

Wat vinden jullie van de dip dye trend?

xxx

Advertenties

14 thoughts on “Mijn Dip Dye look!

  1. Wauw, erg vet! één tip: Er zit een verschil tussen dip-dye en ombre: bij dipdye zie je heel duidelijk waar de andere kleur begint, bij ombre gaat dit in een zachte overloop! Verder heel leuk artikel en het is ook erg mooi geworden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s