Review: The Body Shop Mango Body Butter & Body Scrub

Afbeelding

Hello beauties,

Er zijn al een aantal reviews geweest over deze bodybutters en scrubs. De bodyscrubs waren bij de The Body Shop in de aanbieding dus heb ik mijn setje compleet gemaakt. Ondanks de vele reviews wil ik toch mijn mening met jullie delen. Lezen jullie mee?

Afbeelding

De Mango Body Butter heb ik al een tijdje en bevalt me goed. De geur is wat het eerste wat mij aantrekt en waarom ik de body butter heb gekocht. Ik vind de geur van Mango echt heerlijk. Het is een pot van 200 ML dus lekker veel. Hij kost 16 euro bij de The Body Shop, alleen ik heb toen gekocht in de aanbieding voor 10 euro.

Wat zegt The Body Shop erover?

Een intensief werkende, romige bodycrème, die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd, verzorgend en verzachtend werkt en de huid beschermt tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. Speciaal voor zeer droge huid.

Wat zeg ik erover?

Ik ben het eens met wat The Body Shop zegt. Het is zeker een romige bodycréme. Hij trekt lekker snel in. Binnen 10 minuten was de body butter ingetrokken. Wat ik een voordeel vind is dat de geur lekker lang blijft hangen. Of hij 24 uur blijft beschermen vind ik moeilijk te zeggen. De body butter helpt zeker tegen mijn droge huid. Dus ik ben zeker tevreden.

Afbeelding

Ook de pot van de Body Scrub bevat 200 ML en kost 15 euro. Ik kocht de scrub voor maar 5 euro in de aanbieding wat natuurlijk een heerlijk prijsje is. De potjes vind ik erg mooi, omdat ze strak van design zijn.

Wat zegt The Body Shop erover?

Een milde scrub op basis van zout en suiker die dode huidcellen verwijdert en je huid zacht en glad maakt. Een verzorgend product wordt daarna ook beter geabsorbeerd. De masserende bewegingen waarmee je hem gebruikt, zorgen voor een verkwikkend gevoel.

Wat zeg ik erover?

Ik vind het niet echt een milde scrub, maar hij doet wel goed zijn werk. Hij verwijdert mijn dode huidcellen. Ik smeer na de scrub altijd nog even de body butter erop zodat mijn huid niet droog wordt, omdat ik een erg gevoelige, droge huid heb. En die 2 producten samen vind ik geweldig. Ik kan niet zeggen dat ik er een verkwikkend gevoel van krijg haha. Ik ben gewoon erg tevreden. Ik vind de geur gewoon zo heerlijk dat ik soms gewoon alleen even ruik haha.

Afbeelding

Ik zou ze zeker nog een keer kopen.

Hebben jullie een van deze producten en wat is jullie ervaring?

xxx

5 thoughts on “Review: The Body Shop Mango Body Butter & Body Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s