Review: Etos nagellak remover met spons!

Afbeelding

Hello beauties,

Aangezien ik jaren lang acrylnagels heb gehad ben ik nooit echt bezig geweest om zelf nagellakjes te kopen en alles wat daar bij hoort. Ik vond het altijd heerlijk dat mijn nagels werden gedaan en ik er 3 weken niet naar om hoefde te kijken, maar het werd tijd voor wat anders.

Gisteren was ik in de Etos voor nagellak te kijken en toen kwam ik dit potje tegen en was ik toch wel heel erg benieuwd!  Het is een spons vol met nagellak remover waar je je vinger in kan steken en zo je nagellak verwijderd.

Met een laagje nagellak en een keer je vinger in het potje was de nagellak er gelijk af! Met meerdere laagjes moet je toch wel een paar keer of wat langer met je vinger erin. De nagellak remover bevat wel aceton, maar in eerste instantie ruik je een heerlijke aardbeien geur dus dat was een voordeel! Alleen zit ik er nu aan te ruiken terwijl ik dit schrijf en heb ik het 2 keer gebruikt en dan moet je toch niet dichtbij het potje komen, want je stikt onderhand in de geur van de aceton. Dus dat vind ik wel echt een minpunt. Voor mij zal het dan ook niet voor herhaling vatbaar zijn.

Je kunt dit potje nagellak remover bij de Etos kopen voor 1,99. Dus lekker budget!

Hebben jullie dit wel eens geprobeerd? 

xxx

3 thoughts on “Review: Etos nagellak remover met spons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s