DIY: Ringendoosje!

Hello beauties,

Vandaag heb ik samen met mijn zus een ringendoosje gemaakt. Ik had mijn ringen normaal altijd gewoon in een doosje zitten, maar ik vind het zelf fijner als ik al mijn spullen gelijk kan zien. Dus heb ik gekozen voor een open bakje. Een eigen ringendoosje maken is niet eens zo duur! Ik wil jullie met foto’s laten zien hoe we het gemaakt hebben.

Image

Dit bakje heb ik gekocht bij Big Bazar voor 2,50. Dus ook lekker goedkoop!

Image

Ik heb bij de stoffenwinkel schuimrubber en stof gekocht. Ik heb zwart zacht stof gekocht om er straks om heen te wikkelen. Ook dit is weer niet duur. De precieze prijzen weet ik niet meer, maar niet meer dan een paar euro. Het schuimrubber heb ik hier al opgemeten zodat het precies in het bakje past. Het stukje stof sla ik er daarna omheen en knip ik de rest ervan.

Image

HIer heb ik de stukjes schuim in stukken geknipt zodat er straks de ringen er tussen kunnen. Ik heb ze in verschillende maten geknipt, omdat ik grotere en kleinere ringen heb. En zoals jullie zien is het niet echt heel recht geknipt, maar opzich is dat niet erg, want dat valt straks niet meer zo op. (Mijn zus heeft het maar geknipt, want als ik ergens slecht in ben…)

Image

Hier leg ik de stukjes schuim een voor een erin en dan steeds het stof er om heen slaan. Het stof moet je goed strak er om heen slaan zodat je niet hoeft te lijmen. Als je alles goed gemeten hebt past het straks het er gewoon strak in.

Image

En dit is dan het eindresultaat! Het heeft ons een kwartiertje tijd gekost en niet veel geld! Er kunnen meer ringen in omdat je een rechte lijn hebt om ringen te plaatsen dus ik kan ze altijd nog opschuiven.

Wij zijn blij met het resultaat!

Wat vinden jullie ervan en hoe bergen jullie je ringen op?

xxx

10 thoughts on “DIY: Ringendoosje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s